Als 45-plusser draai je alweer een tijdje mee op de arbeidsmarkt. Je weet waar je goed in bent. Maar weet je ook wat je wílt? En of jouw kennis en ervaring de komende jaren nog wel aansluit op de arbeidsmarkt? Meld je aan voor een ontwikkeladvies voor 45-plussers bij Loopbaanadvies Centrum Nederland. Dat kost jou niets: wij regelen de subsidieaanvraag voor je.

Waarom een ontwikkeladvies speciaal voor 45+?

Als 45-plusser heb je veel waardevolle werkervaring opgedaan. Maar de wereld verandert. En jouw werk verandert mee. Hierin speelt digitalisering een rol, maar maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ook voor veranderingen in je functie.

Om plezier in je werk te houden, kijk je vooruit. Zo blijf je tot aan je pensioen een gelukkige en gezonde werknemer. De overheid beseft hoe belangrijk dit is: daarom geeft het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid (SZW) subsidie op een ontwikkeladvies voor 45-plussers.

Is dit ontwikkeladvies gratis?

Door de subsidie is het ontwikkeladvies gratis. Wel zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet je minstens 45 jaar oud zijn en een baan van minimaal 12 uur per week hebben. Als je werkloos bent, wegens ziekte niet kunt werken of in een reorganisatie- of ontslagregeling zit, heb je helaas geen recht op subsidie. Je kunt dan wel aan je ontwikkeling werken met een assessment.

Hoe werkt een ontwikkeladvies bij Loopbaanadvies Centrum Nederland

Een ontwikkeladvies bij Loopbaanadvies Centrum Nederland werkt als volgt. Als je je aanmeldt, voer je een aantal telefonische een-op-eengesprekken met een loopbaanadviseur. Samen kijken jullie naar je huidige werk, naar wat je kunt, wat je leuk vindt, en naar wat je in de toekomst zou kunnen. Daarnaast maak je een digitale test. De adviseur helpt je om nieuwe plannen in gang te zetten. Het traject duurt in totaal één maand. Aan het einde krijg je een verslag van de gesprekken en heb je zelf een actie-/ontwikkelplan geschreven waar je de komende tijd aan kunt werken.

Aanmelden

Wil jij een ontwikkeladvies? Meld je dan online aan bij Loopbaanadvies Centrum Nederland. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blok 1 hompeage

Hoe werkt het ontwikkeladvies?

Als 45+ draai je alweer een tijdje mee op de arbeidsmarkt. Je weet waar je goed in bent. Maar weet je ook wat je wílt? En of jouw kennis en ervaring de komende jaren nog wel aansluit op...

Blok 2 hompeage

Hoe kan ik gebruikmaken van het ontwikkeladvies?

Voldoe jij aan de voorwaarden om je ontwikkeladvies vergoed te krijgen? De voorwaarden zijn  Als je aan deze voorwaarden voldoet, kun je je direct aanmelden

Blok 3 hompeage

Graag ontwikkeladvies, maar geen recht op subsidie?

Wil jij ook aan jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling werken, maar voldoe jij niet aan de voorwaarden voor een gesubsidieerd ontwikkeladvies? Dan heb je andere manieren om verder te komen...